Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Jeden za všetkých, všetci za jedného

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 13. máj 2021, 20:36
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Daniela Kuchárová – členka ŽŠR, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 06-máj-2021 20:34

Vzhľadom k pandemickej situácii pociťujeme aj my, žiaci, obmedzenia. Žiacka školská rada sa preto snaží pomáhať žiakom zvládať túto mimoriadnu situáciu, ktorú spoločne prežívame. V týchto dňoch sme sa opäť vrátili do školských lavíc.

Žiacka školská rada funguje hlavne na princípe jeden za všetkých, všetci za jedného. Spoločne organizujeme podujatia a zapájame sa do školských projektov. Zaoberáme sa rôznymi návrhmi zo strany žiakov, ale aj učiteľov. Keďže situácia, v ktorej sa nachádzame, nám neumožňuje osobné stretnutia so spolužiakmi a koordinátormi, využívame možnosť komunikácie prostredníctvom online zasadnutí. Takto prebiehalo aj naše zapojenie sa do pripravovaného projektu Pokračovatelia Novembra, ktorý organizuje Košický samosprávny kraj. Otvára nám možnosti vylepšiť podujatia, ktoré realizujeme, alebo plánovať nové. Okrem projektovej práce upratujeme a skrášľujeme nielen okolie našej školy, ale aj mestské parky. V spolupráci s materskou školou sme pripravili pre deti v predškolskom veku video o našej planéte, o ktorú by sme sa mali dôkladne starať. Pre našich spolužiakov sme vypracovali zábavné pracovné listy na tému triedenia odpadov, aby sme s nimi boli v aktívnom kontakte aj počas dištančného štúdia. Snažíme sa pracovať pre školu čo najlepšie. Teší nás, že naša žiacka školská rada je celoročne aktívna, že máme podporu vedenia školy, koordinátorov, učiteľov a žiakov. Vzájomná spolupráca nám dáva chuť pracovať a motivovať spolužiakov k činnosti.
V mene členov žiackej školskej rady ďakujem všetkým, ktorí sa zapájajú do aktivít ŽŠR a podporujú nás v našej činnosti.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft

Pridané fotogalérie

  1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
Pozrite si nové číslo