Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Športové šťastie nás opustilo

  • Ostatná aktualizácia: streda, 17. apríl 2019, 15:32
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PaedDr. Milan Kušej, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 17-apríl-2019 15:27
Študentská liga – Školský pohár predsedu KSK

Tento titulok výstižne charakterizuje účinkovanie futbalistov našej školy v „Študentskej lige – Školský pohár predsedu KSK“, ktorá sa odohrala 16. apríla 2019 v Mestskej športovej hale v Michalovciach za účasti 5 škôl.

Naši chlapci podali dobré výkony, no k lepšiemu umiestneniu, ako bolo konečné 5. miesto, im chýbalo trochu viac športového šťastia. Poďme ale pekne po poriadku. V prvom zápase sme prehrali s SOŠ Strážske 0 : 1. Súper využil jedinú gólovú šancu na strelenie gólu, my sme nepremenili aj tie najvyloženejšie šance. S GPH Michalovce, ktoré bolo od nás jasne lepšie, sme prehrali tiež 0 : 1. Tesne pred koncom stretnutia sme nastrelili tyč. S víťazom turnaja SOŠ OaS Michalovce sme prehrali 1:4, no dlho sme viedli 1 : 0. V obrane sme urobili školácku chybu, keď sme súperovi doslova darovali gól a ten už potom svoje snaženie dotiahol do víťazného konca. V zápase so SOŠT Michalovce sme konečne začali premieňať svoje šance a vyhrali sme 3 : 1, keď dvakrát skóroval Hudák a raz Parnica. Podržal nás aj náš brankár – obranca Nemec, ktorý na tomte poste nahradil nášho chorého brankára Gutiča. Vyzeralo to tak, že v turnaji skončíme štvrtí. No nestalo sa, pretože športové šťastie nás doslova opustilo. SOŠ OaS Michalovce prehrala s SOŠT Michalovce 2 : 3, keď tretí gól dostala v záverečnej minúte zápasu. Nehovoriac o tom, že jej futbalisti pozahadzovali aj nemožné, keď boli sami pred brankárom. Buď netrafili bránu, alebo mierili do žrdí brány.

Poradie:
1. miesto SOŠ OaS Michalovce
2. miesto GPH Michalovce
3. miesto SOŠ Strážske
4. miesto SOŠT Michalovce
5. miesto SZŠ Michalovce

Naše farby reprezentovali Činčár z I. M, Parnica z II. M, Girman z II. ZA, Lendacký z III. ZA, Palko z III. ZB, Nemec, Reby, Hudák, Antolčik z III. M., Kaňský z IV. ZB. Chlapcom napriek neúspechu patrí naše uznanie a poďakovanie za predvedené výkony a bojovnosť.

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft