Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Turnaj KSK v nohejbale žiakov

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Tomáš Kopún, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 23-marec-2023 15:37
Turnaj KSK v nohejbale žiakov

Dňa 21. marca 2023 sa na Strednej odbornej škole obchodu a služieb uskutočnilo semifinále dlhodobých športových súťaží v nohejbale chlapcov.

Turnaja sa zúčastnili školy Stredná odborná škola obchodu a služieb, Gymnázium Veľké Kapušany, Gymnázium Ľ. Štúra, Obchodná akadémia a Stredná zdravotnícka škola. Našu školu na súťaži reprezentovalo družstvo žiakov v zložení Adrián Kakara z III.M, Marek Kolesár, Ján Dolinič a Samuel Josipčuk z I.M. Hralo sa systémom každý s každým a dvaja najlepší postupovali do regionálneho finále. Naši žiaci odohrali veľmi kvalitné a vyrovnané zápasy, ale do regionálneho finále sa nám postúpiť nepodarilo. Aj napriek tomu patrí našim športovcom veľká gratulácia a poďakovanie za predvedené výkony.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft