Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Na úvod školského roka 2021/2022

  • Ostatná aktualizácia: streda, 13. október 2021, 05:47
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Jana Poľašková, Mgr. Iveta Rusnáková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 07-október-2021 05:46

Každý začiatok roka je niečím výnimočný. Študenti prichádzajúci z rôznych základných škôl, prinášajú so sebou mnoho kreativity a nápadov s cieľom získať čo najviac vedomostí a zručností v nimi vybraných zdravotníckych odboroch.

Škola sa stáva pre nich druhým domovom, kde trávia veľa času, a v ktorom prebieha učenie sa nielen suchopárnymi poučkami, ale aj presvedčivou silou vlastnej skúsenosti. Cesta k úspechu je cestou neustáleho získavania nových vedomostí.
V rámci interiéru školy prebieha počas celého roka mnoho pozitívnych zmien, vynovujú sa priestory školy, zlepšuje materiálno-technické vybavenie, vďaka čomu sa žiakom vytvárajú vhodné podmienky pre pokojný a kreatívny priebeh vyučovacieho procesu.
Estetickosť a čistota celého priestoru, kde študenti trávia väčšinu svojho času, nám preto pripadajú veľmi dôležité, pretože veríme v to, že estetické prostredie študentov formuje. Vnútorné priestory školy odrážajú pokrokový spôsob výučby a sú ústretové nielen k študentom, ale ponúkajú zázemie aj  pre rodičov a pedagógov.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft