Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

KOŽAZ 2019

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 19. september 2019, 23:31
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 19-september-2019 23:31

Kurz na ochranu života a zdravia človeka pre žiakov tretieho ročníka sa uskutočnil v termíne od 4. do 6. septembra 2019 v Tatranskej Štrbe s ubytovaním v hoteli Rysy. Z celkového počtu 94 žiakov III. ročníka sa KOŽAZu zúčastnilo 90 žiakov.

Žiaci a učitelia mali v hoteli Rysy v Tatranskej Štrbe kvalitné podmienky na realizáciu kurzu. Bolo im poskytnuté ubytovanie a stravovanie na vysokej úrovni. Strava 3x denne bola doplnená o pitný režim a ovocie. K dispozícii pre výučbu a voľný čas sme mali spoločenskú miestnosť s dataprojektorom, s možnosťou premietania filmov.
Kurz bol zameraný na turistiku a orientáciu v prírode, ako aj na upevnenie a zopakovanie zásad pri poskytovaní prvej pomoci. Pod vedením svojich učiteľov žiaci absolvovali pešie túry v regióne Vysokých Tatier - na Hrebienok, Štrbské pleso, Popradské pleso. Popri výučbe a turistických vychádzkach mali priestor aj na aktívne trávenie voľného času a regeneráciu. K dispozícii mali bazén (v neďalekom hoteli Sipox), multifunkčné ihrisko a telocvičňu. Záver kurzu tvorili prezentácie jednotlivých tried, v ktorých zhrnuli svoje poznatky týkajúce sa prírody a turistiky.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft