Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Lyžiarsky kurz

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, Mgr. Tomáš Kopún, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 03-marec-2023 06:20
Lyžiarsky kurz

V dňoch 6. – 10.2 a 13. – 17.2. 2023 sa 85 žiakov 1. ročníka zúčastnilo lyžiarskeho kurzu, ktorý sa konal v lokalite športovorekreačného strediska Jahodná Resort pri Košiciach.

Pedagogický dozor, prácu inštruktorov a prácu zdravotníka zabezpečovali učitelia našej školy. Kurz bol zameraný na základný lyžiarsky výcvik. Pod vedením inštruktorov žiaci pracovali v družstvách, do ktorých boli zaradení na základe svojej výkonnosti. Žiaci a učitelia mali v stredisku Jahodná Resort pri Košiciach výborné podmienky na realizáciu kurzu. Výcvik mohol prebiehať na svahoch s rozličnou obťažnosťou. K dispozícii pre výučbu a trávenie voľného času mali spoločenskú miestnosť s dataprojektorom. Prístup žiakov k plneniu povinností a ich spolupráca s učiteľmi bola príkladná, všetci zúčastnení vyslovili maximálnu spokojnosť s kurzom.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft