Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Odborná exkurzia v Centrálnych operačných sálach a v Centrálnej sterilizácií

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 24. november 2022, 06:28
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Gabriela Jenčiková, Mgr. Erika Bobiková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová, spracovanie fotodokumentácie PhDr. Zuzana Šelepcová

  • 20-november-2022 20:13
Odborná exkurzia v Centrálnych operačných sálach a v Centrálnej sterilizácií

V dňoch 7. a 9.11.2022 sa konala odborná exkurzia na pracoviskách centrálnych operačných sál a centrálnej sterilizácii. Odborným vedením exkurzií boli poverené vedúca sestra klastra COS, JZS a CS Mgr. Žaneta Kutášová a manažérka klastra Mgr. Natália Jelinská.

Exkurzie sa zúčastnilo spolu 50 žiakov tried I.PSD a I.PSE pod vedením triednych učiteliek PhDr. G. Jenčikovej a Mgr. E. Bobikovej a odborných vyučujúcich praxe. Získané poznatky budú určite prínosom pre žiakov a ich ďalšiu praktickú činnosť. Žiaci veľmi ocenili možnosť vidieť, ako sa to realizuje v bežných denných podmienkach na jednotlivých pracoviskách. Možno aj v duchu hesla: „Raz vidieť je desaťkrát počuť.” Za ponúknutú možnosť odbornej exkurzie sa chceme sa poďakovať vedeniu Nsp Michalovce.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft