Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

EXKURZIA V DISTRIBUČNEJ SPOLOČNOSTI LIEKOV

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PharmDr. Martina Jusková, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 17-apríl-2023 14:08
EXKURZIA V DISTRIBUČNEJ SPOLOČNOSTI LIEKOV

Žiaci tretieho ročníka odboru farmaceutický laborant sa 13. 4. 2023 zúčastnili exkurzie v distribučnej firme Phoenix, ktorá je členom skupiny PHOENIX group.

Na európskom trhu je jednou z najväčších spoločností v oblasti veľkodistribúcie liečiv. Pôsobí v 25 krajinách Európy, kde svojimi nadštandardnými službami každý deň zabezpečuje potreby obchodných partnerov.

Za účelom skladovania a distribúcie liekov disponuje spoločnosť expedičným miestom aj v Košiciach, kde mali naši žiaci možnosť oboznámiť sa s prevádzkou a činnosťami , ktoré sa vykonávajú na zabezpečenie liekov, zdravotníckych pomôcok a doplnkového sortimentu.

Žiakov zaujal riadený dopravník, skenery, baliace a manipulačné systémy, ktoré zabezpečujú rýchle spracovanie objednávok a ich expedíciu.

Ďakujeme Mgr. Daniele Valovej a pánovi Andrejovi Cucikovi za možnosť nahliadnuť do distribučnej firmy liekov a za odborné vedenie exkurzie.

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft