Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Národný týždeň manželstva

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 20. február 2022, 17:38
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Adriana Brhlíková, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 18-február-2022 17:26

Národný týždeň manželstva /NTM/ je týždenná iniciatíva na podporu manželstva, ktorá bude prebiehať od 14.2.2022 do 20.2.2022. Začína symbolicky Dňom sv. Valentína, obľúbeného sviatku, ktorý je spájaný s láskou a partnerskými vzťahmi.
Cieľom NTM je propagovať a podporiť manželstvo ako vzácnu hodnotu.

NTM vytvára priestor, kde si môžeme pripomenúť, že spokojné manželstvo nie je samozrejmosť, ale vzťah, ktorý by sme mali rozvíjať. Pozornosť sa upriamuje na rôzne aspekty manželského vzťahu – vernosť, priateľstvo, toleranciu, prekonávanie výziev, spoluprácu.

Zakladateľom Národného týždňa manželstva je Richard Kane. Jeho mottom je: ,,Ak je manželstvo zručnosťou, tak sa staňme zručnými!“.

Oslávme tento týždeň so svojou láskou, rodičmi, kamarátmi, v spoločnosti ľudí, ktorých milujeme a s ktorými sa cítime dobre.

Krásny týždeň želá koordinátorka pre VMaR

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft