Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Týždeň duševného zdravia

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 20. október 2022, 21:26
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Adriana Brhlíková, koordinátor VMaR

  • 17-október-2022 20:53
Týždeň duševného zdravia

V týždni od 10.10. do 14.10. 2022 sa žiaci z II.PSA, II.PSB, II.FL, II.M a III.PSB  triedy zúčastnili aktivity zameranej na prevenciu duševného zdravia v Zemplínskej knižnici Gorazda Zvonického.  Školský projekt „Šialený! No a?“ sa realizuje v spolupráci s o.z. Integra. Žiaci v priebehu celého týždňa aktívne pracovali na témy týkajúce sa duševných ochorení a ich  prevencie. 

 

Aktivita žiakov veľmi zaujala, mali možnosť prejaviť svoje názory a myšlienky tak, ako to cítia. Vzájomne sa spoznali aj v názoroch na iné témy - častokrát medzi verejnosťou tabuizované.  

Žiaci odchádzali spokojní, s novými informáciami a zážitkami. Takéto aktivity sa vždy ukážu ako veľmi cenné a potrebné. Pre život človeka je dôležité fyzické aj duševné zdravie. Na to duševné sa často zabúda. No my zdravotníci vieme, že nie je zdravie bez duševného zdravia. 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft