Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Kalendár

apríl 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Dni nezábudiek - „Ahoj, len som ťa chcel počuť“

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 06. október 2022, 07:11
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Anna Džadová, Mgr. Martina Stanková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 06-október-2022 07:02
„Ahoj, len som ťa chcel počuť“

Tohtoročná verejná zbierka sa uskutočnila 6. októbra 2022 v priestoroch Strednej zdravotníckej školy.

Motto tohtoročnej kampane je: „Ahoj len som ťa chcel počuť“

Dni nezábudiek 2022, ktorú pri príležitosti Svetového dňa duševného zdravia organizuje Liga za duševné zdravie SR (LDZ SR) už po devätnástykrát.

Liga za duševné zdravie SR je neziskové združenie, ktorého cieľom je aktívna podpora duševného zdravia,  prevencia duševných porúch a snaha o zlepšenie starostlivosti o ľudí s duševnou poruchou vo všetkých sférach života. LDZ SR sa rozhodla nasmerovať tohtoročnú  pripravovanú informačnú kampaň a celoslovenskú zbierku na budovanie dôstojnosti života ľudí so skúsenosťou s duševnou poruchou.

Dlhodobým cieľom kampane je podpora rozvoja siete starostlivosti o ľudí s duševnými poruchami a ich sociálneho začlenenia, fungovanie prevádzky Linky dôvery Nezábudka, odbúranie predsudkov a diskriminácie, podpora ľudských práv. Výťažok z predaja nezábudiek využije LDZ na podporu projektov zameraných na destigmatizáciu, dištančné poradenstvo, podporu vzdelávania, podporu stacionárov na tvorivé prežívanie času klientov a preventívnych programov v oblasti duševného zdravia.

Účasť našich študentov na kampani a zbierke pripravovanej k Svetovému dňu duševného zdravia je prínosom v rámci výchovno - vzdelávacieho procesu. Ďakujeme študentom, dobrovoľníkom, ktorí si za dobrovoľný príspevok pripli symbol - umelý kvietok NEZÁBUDKU a tým šíria posolstvo o dôležitosti duševného zdravia.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft