Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Deň pohybu a zdravia v Syrárni Bel

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 03. december 2018, 20:56
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PhDr. Martina Gašparová, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 03-december-2018 20:51

Dňa 29. 11. 2018 sa žiaci III. M triedy - Savarijová, Marcinčáková, Gavrun, Maliňák, Kočišová, Tóthová a  IV.ZA triedy – Ondová, Magurová zúčastnili akcie Týždeň bezpečnosti v michalovskej Syrárni Bel.

Tento deň sa niesol v znamení pohybu a zdravia. Naši žiaci aplikovali zamestnancom podniku spolu 46 klasických masáží chrbta, šije a pliec, horných končatín. Rovnako naši zdravotnícki asistenti zmerali zamestnancom tlak krvi a glykémiu. Adrenalínom pre všetkých zúčastnených bola nečakaná požiarna evakuácia, ktorej súčasťou bolo aj hasenie ohňa. Zamestnanci podniku boli s prácou žiakov veľmi spokojní, za čo si vyslúžili pochvalu. Sme radi, že opakovane môžeme spolupracovať so spoločnosťou Syráreň Bel, a tak svojou čiastkou prispievať k dobrej veci.

Deň pohybu a zdravia v Syrárni Bel

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft