Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

DEŇ UČITEĽOV 2019 - Ocenenie predsedom Košického samosprávneho kraja

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 04. apríl 2019, 06:40
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Martina Čupalková, zástupkyňa riaditeľa školy, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 03-apríl-2019 22:00
Mgr. Ľudmila Chovancová

Spolu 35 pedagógov, ktorí robia učiteľskému povolaniu najlepšie meno, ocenil vo štvrtok 28.3. 2019 Košický samosprávny kraj (KSK). Stredoškolskí pedagógovia zo škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti župy si prevzali ocenenia v košickej Východoslovenskej galérii pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý si pripomíname práve v tento deň. Našu školu reprezentovala a bola ocenená Mgr. Ľudmila Chovancová.

Mgr. Ľudmila Chovancová začínala svoju pedagogickú prax ako učiteľka anglického a slovenského jazyka a literatúry na Gymnáziu Ľ. Štúra v Turzovke, neskôr pôsobila v Michalovciach na Strednom odbornom učilišti služieb a Hotelovej akadémii. Od roku 2008 pracuje ako učiteľka anglického jazyka na Strednej zdravotníckej škole v Michalovciach. Participovala na medzinárodných výmenných projektoch Comenius, či Leonardo, viedla školský časopis NÉVUS, podieľala sa na príprave mnohých kultúrnych podujatí školy, príkladne viedla Rodičovskú radu pri SZŠ. Pod jej vedením sa mnohí žiaci umiestnili na popredných miestach v okresných kolách olympiády v anglickom jazyku.
Vo svojej profesii sa vyznačuje zodpovednosťou, zverené úlohy plní presne a s poctivým prístupom. Vďaka jej iniciatíve a vysokému pracovnému nasadeniu jej patria zásluhy na dlhodobom rozvoji školy. Opakovane sa podieľala na adaptačnom procese začínajúcich učiteľov a metodicky, didakticky a najmä ľudským prístupom bola nápomocná mnohým kolegom pri riešení rôznych situácii vo vzdelávacom a výchovnom procese. Medzi študentami a pedagogickými zamestnancami je veľmi obľúbená pre svoju ochotu vždy pomôcť a poradiť.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft