Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Deň zdravia v Syrárni BEL

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 10. júl 2022, 06:12
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Hedviga Šľachtová, jazyková korekcia Mgr. Zuzana Mattová

  • 22-jún-2022 05:57
Deň zdravia v Syrárni BEL

Každoročná tradícia sa nám podarila aj tento rok - zúčastnili sme sa akcie na podporu zdravia v Syrárni Bel Slovensko, a.s. v Michalovciach.

Dňa 20. 6. 2022 vykonávali žiaci II. M triedy . V čase od 9.00 hod. do 14.00 hod. aplikovali naši žiaci zamestnancom podniku spolu 2 reflexné masáže chodidiel a 35 klasických masáží - chrbát, šija a plecia, horné končatiny, dolné končatiny. Tieto činnosti vykonávali žiaci II. M triedy – Adrián Kakara, Dávid Koncz, Marek Gadžo, Klaudia Smetanková, Erika Berová, Eva Parihuzová. Sme radi, že sme sa zúčastnili tejto akcie a pomohli tak pri prevencii a podpore zdravia zamestnancov Syrárne Bel.

Veríme, že aj naďalej bude vzájomná spolupráca prínosom nielen pre zamestnancov podniku, ale aj pre našich žiakov na prehlbovanie komunikačných zručností a praktických skúseností v rámci ich profesijného rastu.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft