Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Projekt Spectator College

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Alena Majerčáková, jazyková korekcia PhDr. Bibiána Lojanová

  • 23-február-2023 09:34

Naša škola využila jedinečnú príležitosť zapojiť sa do projektu Spectator College. Každý mesiac pre nás pripraví vydavateľstvo The Slovak Spectator sprievodné materiály a spracovanie jednej maturitnej témy z anglického jazyka.

spectator

Novinkou je, že tému odprezentujú cez nejakú zaujímavú osobnosť. Tá sa so študentmi vždy z inej vybranej školy dokonca stretne aj osobne.

Zapojením sa do projektu sme získali aj grant od americkej ambasády, ktorá nám vo forme kódov sprístupnila celý platený obsah na stránke www.spectator.sk.

Vďaka tomuto jedinečnému projektu budú mať vyučujúci AJ a ich študenti na našej škole zaručený prísun aktuálnych informácií z jediných novín v anglickom jazyku, ktoré prinášajú informácie o Slovensku nepretržite od roku 1995, pokrývajúcich aktuálne spravodajstvo, ekonomické témy, kultúru a cestovanie. Príprava na maturitu sa tak pre maturantov stane zaujímavejšou a jednoduchšou.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft