Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Fialový deň - Svetový deň epilepsie

  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Alena Majerčáková, jazyková korekcia Mgr. Stanislava Markovičová

  • 28-marec-2023 19:01
Fialový deň - Svetový deň epilepsie

26. marec patrí epileptikom a epilepsii. Naša škola sa rozhodla, že sa ako jedna z mála škôl zapojí do prvej verejnej zbierky pod hlavičkou OZ MeliBeli. Cieľom Fialového dňa je šíriť osvetu o tejto chorobe a finančne prispieť na dobrú vec. Žiaci našej školy však zašli s pomocou ešte ďalej. Okrem verejnej zbierky a propagačnej akcie v priestoroch SZŠ Michalovce zorganizovali edukačné aktivity pre žiakov VI. a VII. základnej školy.

Mottom Fialového dňa je „Nič so mnou nezatrasie“. Dokonca ani dobrovoľníkmi z II.PSA triedy J. Tatárovou, F. Dupaľom a M. Doležalom nezatriasli niektoré nepríjemné reakcie verejnosti či zvedavé otázky detí.

Táto akcia bola ďalším dôkazom toho, že sa vieme spojiť pre dobrú vec a ísť príkladom druhým. Veríme, že sa táto akcia stane každoročnou tradíciou na našej škole.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft