Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Športovo - poznávací deň

  • Ostatná aktualizácia: utorok, 25. september 2018, 06:33
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Erika Bobiková, Mgr. Hedviga Šľachtová, koordinátori na podporu zdravia a zdravého životného štýlu

  • 24-september-2018 06:18

Aj tento školský rok, dňa 14.09.2018, sme podporili Európsky týždeň mobility 3. ročníkom akcie „Bicyklami spoznávam svoj kraj”.

Touto akciou sme si pripomenuli, že sa nemusíme prepravovať iba autami či autobusmi. Preto sme na našu akciu vyrazili na bicykloch. Spojili sme tak zdravý pohyb s príjemným pobytom v prírode. Naša trasa bola dlhá 13 km. Pohyb nám nechýbal ani po príchode na miesto akcie. Na ranči Klokočina si mohol každý zajazdiť na koni a pozrieť si ukážky jazdenia. Navštívili sme aj farský chrám zosnutia Presvätej Bohorodičky v obci Klokočov. Akcia pokračovala príjemným posedením v prírode. Náš športovo – poznávací deň bol plný pohybu, relaxu, zábavy i nových zážitkov.

Radi by sme sa poďakovali vedeniu školy za umožnenie akcie a všetkým zúčastneným za podporu Európskeho týždňa mobility a príjemne strávené chvíle.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft