Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Okresné kolo vo florbale chlapcov

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 08. december 2019, 21:23
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 20-november-2019 21:15
Okresné kolo vo florbale chlapcov
Družstvo chlapcov v zložení Reby, Nemec a Čorný zo IV.M, Parnica a Adámek z III.M, Činčár z II.M, Fučila, Kačo a Rohaľ z I.M  sa 13.11.2019 zúčastnilo okresného kola vo florbale chlapcov stredných škôl.

Turnaj sa konal priestoroch Mestskej športovej haly v Michalovciach. Okrem našich chlapcov sa turnaja zúčastnili družstvá z SOŠT Michalovce, SOŠ Strážske, OA Michalovce, CSOŠ Michalovce, SOŠOaS Michalovce, SOŠ Veľké Kapušany, GĽŠ Michalovce a Gymnázia Pavla Horova Michalovce.

Hralo sa systémom trojčlenných skupín. Naši chlapci po víťazstve 4:0 s SOŠ Veľké Kapušany a prehrou 0:5 s GPH Michalovce obsadili vo svojej skupine druhú priečku a nepostúpili tak do trojčlennej finálovej skupiny. V skupine o 4. až 6. miesto si poradili s  SOŠ Strážske hladko 4:0 a v poslednom zápase zdolali družstvo SOŠT Michalovce 2:1.  
 
V celkovom zúčtovaní tak naša škola obsadila konečné 4. miesto.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft