Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Regionále semifinále DŠS KSK vo futsale chlapcov

  • Ostatná aktualizácia: nedeľa, 08. december 2019, 21:32
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 20-november-2019 21:26
Regionále semifinále DŠS KSK vo futsale chlapcov
Družstvo chlapcov v zložení Palko z I.PSC,  Reby a Nemec zo IV.M, Parnica z III.M, Girman z III.ZA, Bača z II.FL a Fučila z I.M  sa dňa 19. 11. 2019 zúčastnilo semifinálového kola dlhodobých športových súťaží KSK vo futsale chlapcov stredných škôl.

Turnaj sa konal priestoroch Mestskej športovej haly v Michalovciach. Okrem našich chlapcov sa turnaja zúčastnili družstvá z SSOŠ Malčice, Gymnázia Trebišov, OA Trebišov, OA Michalovce, Cirkevného gymnázia Trebišov, SOŠOaS Michalovce, Gymnázia Sobrance a Gymnázia Pavla Horova Michalovce.

Hralo sa systémom trojčlenných skupín. Naši chlapci po víťazstve 2:0 s SSOŠ Malčice a prehrou 0:3 s Gymnáziom Trebišov obsadili vo svojej skupine druhú priečku a nepostúpili tak do trojčlennej finálovej skupiny. Turnaj mal vysokú športovú úroveň. O poradí na 4. až 6. mieste rozhodol pomer vstrelených a obdržaných gólov.
 
V konečnom zúčtovaní tak naša škola obsadila 5. miesto.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft