Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Svetový deň vody

  • Ostatná aktualizácia: streda, 23. marec 2022, 22:03
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Hedviga Šľachtová, Mgr. Erika Bobiková, jazyková korekcia článku PhDr. Bibiana Lojanová

  • 23-marec-2022 21:57
Svetový deň vody

Dňa 23. 03. 2022 sme si na našej škole spoločne pripomenuli dôležitosť a nevyčísliteľnú hodnotu čírej tekutiny potrebnej k životu na našej planéte.

Svetový deň vody si pripomíname každoročne 22. marca. Dôležitosť a význam tohto dňa je daný aj skutočnosťou, že na svete viac ako dve miliardy ľudí trpí nedostatkom pitnej vody, nemá prístup k vode. Témou Svetového dňa vody 2022 je: „Podzemná voda - ZVIDITEĽNIŤ NEVIDITEĽNÉ“

 

V rámci svetového dňa vody bol v priestoroch našej školy pripravený vodný bar, v ktorom sa neobmedzene v čase od 8:15 hod do 11:15 hod podávala ochutená voda - citrón, pomaranč, limetka a mäta v spolupráci so spoločnosťou AQUAPRO a.s. Žiaci a pedagógovia mohli tento deň podporiť aj modro – bielym oblečením.

Sme veľmi radi, že sa pri našom vodnom bare zastavilo naozaj veľké množstvo žiakov a pedagógov, čím sme podporili význam tohto dňa a taktiež pitný režim.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft