Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

ÚČELOVÉ CVIČENIA č.1 A č.3

  • Ostatná aktualizácia: štvrtok, 19. september 2019, 23:36
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: Mgr. Marcel Makovič, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 19-september-2019 23:35

Dňa 13. 9. 2019 sa v prímestskej oblasti Zemplínskej šíravy uskutočnilo účelové cvičenie č.1 pre žiakov 1. ročníka a účelové cvičenie č. 3 pre žiakov 2. ročníka. 209 žiakov sa pod vedením 16 pedagogických zamestnancov presunulo peši na Zemplínsku šíravu a späť k SZŠ v Michalovciach.

Výučba prebiehala na jednotlivých stanovištiach, ktoré zabezpečili vojaci z Vojenského útvaru 1102 v Michalovciach a hasiči z Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach. Žiakov zaujali ukážky hasičskej a záchrannej techniky, mali možnosť oboznámiť sa s protichemickou ochranou, so zdravotníckou technikou a vyskúšať si topografiu. Žiaci boli disciplinovaní a aktívne pracovali na jednotlivých stanovištiach . Celkovo môžeme zhodnotiť účelové cvičenia pozitívne.

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft