Stredná zdravotnícka škola Michalovce rešpektuje ochranu vašich údajov

Táto internetová stránka používa technológiu cookies. Je Vaším právom neudeliť súhlas s používaním súborov cookies alebo ich používanie zablokovať.
V takom prípade sa môže stať, že bude pre Vás obmedzená alebo vylúčená úplná funkcionalita niektorých častí prehliadanej webovej stránky.

Tu nás nájdete

Zomreli na krásu

  • Ostatná aktualizácia: pondelok, 01. apríl 2019, 08:36
  • Podrobnosti:
    Napísal/a: PaedDr. Milan Kušej, jaz. korekcia článku Mgr. Stanislava Markovičová

  • 01-apríl-2019 08:35
Regionálne semifinále DŠS KSK vo volejbale chlapcov

Takýmto športovým žargónom možno zhodnotiť účinkovanie volejbalistov SZŠ Michalovce v Regionálnom semifinále DŠS KSK vo volejbale chlapcov na SOŠ OaS v Michalovciach, ktoré sa uskutočnilo 29. marca 2019.

Družstvo v zložení Zápotočný /I. ZB/, Kučák, Parnica /II. M/, Juhás /IV. FL/, Kaňský /IV. ZB/, Maron, Kudelas, Koreň /IV. M/ vybojovalo pre nás v konkurencií 4 škôl nepostupové 3. miesto.

Od postupu ich delil doslova krôčik. V stretnutí s SOŠT Michalovce „zomreli na krásu“. Prvý set odohrali naši chlapci fantasticky, keď súpera zdolali jasne 21 : 13. V druhom sete už kopili školácke chyby – 3 pokazené podania za sebou, prešľapy, zlé nahrávky, čo viedlo k tomu, že súpera dostali na koňa a set prehrali 21 : 15. V rozhodujúcom sete začali veľmi zle a prehrávali 6 : 1. Potom už konečne začala hra a bol to boj o každý bod. V tajbrejku do 15 bodov chlapci vyhrávali 13 : 12, lopta bola na našej strane, no nahrávka na sieti nepochopiteľne smerovala do stropnej konštrukcie, čo znamenalo lacný bod pre súpera na 13 : 13. Chlapci už záver setu mentálne nezvládli a prehrali 13 : 15. Celkovo prehrali zápas 1 : 2 na sety.

Výsledky:
SOŠT Michalovce – SZŠ Michalovce                 2 : 1
Gymnázium Trebišov – Gymnázium Sobrance 2 : 0
SZŠ Michalovce – Gymnázium Sobrance         2 : 0
Gymnázium Trebišov – SOŠT Michalovce        2 : 0
SOŠT Michalovce – Gymnázium Sobrance      2 : 0
Gymnázium Trebišov – SZŠ Michalovce           2 : 0

Poradie:
1. Gymnázium Trebišov
2. SOŠT Michalovce
3. SZŠ Michalovce
4. Gymnázium Sobrance

 

SZŠ Vstúpte ...

Vzdelávacie centrum Microsoft